Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Balıkesir Şoför esnafı Uğur'dan çok memnun

Balıkesir Şoför esnafı Uğur

Balıkesir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fehmi Erdem, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'un, toplu taşımada şoför esnafını ilgilendiren konuları kendilerine danışmasını en doğru ve güzel bir seçenek olarak değerlendirdi.

Balıkesir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fehmi Erdem, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur’un, toplu taşımada şoför esnafını ilgilendiren konuları kendilerine danışmasını en doğru ve güzel bir seçenek olarak değerlendirdi.
Balıkesir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fehmi Erdem, beraberinde yönetim kurulu üyeleri olduğu halde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’u makamında ziyaret etti. Balıkesir’in özellikle toplu taşıma alanında son derece rahat ve kaliteli bir konuma gelmesi için Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un kendileriyle sık sık bir araya gelip istişare yaptığından çok memnun olduklarını aktaran Erdem, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur ile ulaştırma mastır planıyla ilgili çalışmalarla alt yapı çalışmalarını inceledik. Balıkesir’imize ne yapabiliriz? bunları görüştük. İnşallah ilerleyen günlerde yapılması gereken ne varsa hep beraber el atıp gereğini yapacağız. Uğur Bey Şoförler Odasını çağırıp, bizle ilgili konuları bize danışarak en güzelini en doğrusunu bulmaya gayret gösteriyor. Biz de bu çabasına elimizden gelen katkı ve desteği veriyoruz, vereceğiz. Bu çalışmalardan son derece memnunuz. Kendisine özellikle teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, “Otobüslerimizin, toplu taşıt araçlarındaki kalitenin artması için Şoförler Odasının değerli başkanıyla, Oda yönetimiyle karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyoruz. Hem vatandaşın hem esnafın memnun olması için çalışıyoruz” dedi.
Çalışmalarla ilgili sonuçların ilerleyen günlerde daha net bir şekilde kamuoyuna yansıyacağı bildirildi.



  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false